Puppykoorts

Match made in heaven, dat belooft mooie puppy's!

Er is weer een nestje puppy’s onderweg! Onze lieve Dakota heeft een leuke date gehad met deze knapperd hiernaast. Als alles goed gaat, verwachten we eind juli 2023 pups. Interesse in een pup? Op Facebook en Instagram houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen met foto’s en filmpjes. Weet je het zeker en wil je graag een Australian Labradoodle pup van onze lieve Dakota? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in. Beide gegevens vind je via de onderstaande button.

Australian Labradoodle Dakota krijgt weer een nestje puppy's bij Doodles by Renate
Australian labradoodle puppy net geboren van Joy van Australian Labradoodles by Renate

De puppy's van Joy zijn er, en wat zijn ze schattig...

Op 3 februari 2023 (iets vroeger dan verwacht) was het zover, Joy haar eerste nestje puppy’s kwam ter wereld. En wat heeft ze het goed gedaan! Het was haar eerste nestje. Alle pups zijn inmiddels vergeven. Wil je meer info? Neem gerust contact met ons op.

Australian labradoodle puppy net geboren van Joy van Australian Labradoodles by Renate

Binnenkort puppy's van Joy!

Ons tweede nestje puppy’s is onderweg! Onze lieve Flevodoodles Joy is drachtig van (wat nu lijkt) 4 pups. Ze is uitgerekend op een wel heel bijzondere dag… 14 februari 2023. Dat betekent dat ze Valentijnspuppy’s krijgt! Er zijn nog een aantal doodles beschikbaar. Weet je het zeker en wil je graag een Australian Labradoodle pup? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in. Beide gegevens vind je via de onderstaande button.

Joy Australian Labradoodle van Doodles by Renate australian labradoodles
Australian labradoodle Dakota met labradoodle puppy van fokker Doodles by Renate

De puppy's van Dakota zijn er!

Op maandag 11 april 2022 was het zover: om 6 uur ’s ochtends beviel Flevodoodles Bella’s Dakota van haar eerste pup. Om kwart over 9 kwam de 7e pup ter wereld. Allemaal kerngezond. Wat heeft Dakota het goed gedaan! Het was haar eerste nestje en het verliep ook voor Dakota heel soepel en rustig. Alle 7 pups zijn inmiddels vergeven. Als Joy (mini doodle) door de keuring komt, zal er rond december weer een nestje Australian Labradoodles beschikbaar zijn. Wil je meer info? Neem gerust contact met ons op.

Australian labradoodle Dakota met labradoodle puppy van fokker Doodles by Renate

Binnenkort puppy's van Dakota!

De eerste puppy’s zijn onderweg! Onze lieve Dakota is drachtig van (wat nu lijkt) 7 pups. Ze is uitgerekend op 14 april 2022. Er zijn nog een aantal doodles beschikbaar. Heb je interesse en wil je de pups op de voet blijven volgen? Op Facebook en Instagram houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen met foto’s en filmpjes. Weet je het zeker en wil je graag een Australian Labradoodle pup? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in. Beide gegevens vind je via de onderstaande button.

Teddy Australian Labradoodle van Doodles by Renate
Dakota, Teddy en Joy, de Australian Labradoodles van Doodles by Renate australian labradoodle puppy's

Gastgezin worden?

Wij zijn een kleinschalige fokker en houden dat ook zo. Bij ons zijn de honden echt onderdeel van het gezin. Bij ons krijgt elke hond evenveel liefde en aandacht en draait het mee in ons huishouden.

Om te kunnen blijven fokken, kiezen we er daarom voor om, net als veel andere fokkers, met gastgezinnen te werken. Uit de nestjes kiezen wij pups die ons geschikt lijken om mee te fokken. Je kunt je als gezin daarom opgeven als gastgezin. Wil je daar meer over weten? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden. 

Dakota, Teddy en Joy, de Australian Labradoodles van Doodles by Renate australian labradoodle puppy's
labradoodle puppy hondje australian labradoodle fokker Nederland goede fokker Doodles by Renate in Hoogezand

Doodles by Renate

Renate Wisse

Burgemeester Van Royenstraat Oost 30

9602 CJ Hoogezand

06 - 21 29 55 61