Onze doodles

Onze doodles

Ben je benieuwd naar de karaktereigenschappen van onze honden Teddy, Dakota en Joy? Hieronder lees je alles over ze. Wil je meer weten over de nestjes puppy’s die op komst zijn van Dakota of Joy? Je kunt ons volgen op Instagram en Facebook. Daar houden we je geregeld op de hoogte. Op onze pagina puppykoorts lees je welke hond puppy’s op komst heeft.

Teddy

Aangenaam, dit is Teddy! Onze eerste Labradoodle reu. Hij heeft ons aangestoken met het doodle-virus. Teddy is lief en beschermend, maar ook enigszins lui. Stiekem vindt Teddy het heel fijn om lekker geknuffeld te worden. Hij wordt niet ingezet in ons fokprogramma.

Teddy van Doodles by Renate australian labradoodle puppy's
Teddy Australian Labradoodle van Doodles by Renate

Flevodoodles Bella's Dakota

Dakota is ons eerste fokteefje. Ze is heel zachtaardig voor mensen en honden en wil heel graag geknuffeld worden. Op de cursussen was al duidelijk dat ze enorm leergierig en gehoorzaam is. Wandelen en rennen door de bossen doet ze het allerliefst. In de tuin gaat ze ook graag op onderzoek uit.

Geslacht: teef
Geboren: 03-07-2020
alaeu-12661
Maat: medium
Vacht: abricot

Teddy Australian Labradoodle van Doodles by Renate

Flevodoodles Joy

Joy is een echte diva die het liefst de hele dag op schoot zit. Ze vindt het geweldig om in het bos te rennen en grote takken mee te nemen. Als mini Labradoodle zijn grote mensen en dieren soms wel een beetje spannend en dan kijkt ze de kat wel eens uit de boom.

Geslacht: teef
Geboren: 29-12-2020
alaeu-13916
Maat: mini
Vacht: rood

Joy Australian Labradoodle van Doodles by Renate australian labradoodles
labradoodle puppy hondje australian labradoodle fokker Nederland goede fokker Doodles by Renate in Hoogezand

Doodles by Renate

Renate Wisse

Burgemeester Van Royenstraat Oost 30

9602 CJ Hoogezand

06 - 21 29 55 61